La Federació Catalana de Voleibol organitzarà el I Campionat SUB-19 Interterritorial

El Campionat es disputarà entre els dies 27 i 30 de desembre de 2021 a Lloret de Mar amb la participació de 7 seleccions autonòmiques

El torneig està dirigit a esportistes nascuts a partir del 2003, d’ambdós gèneres, convocats per les diferents Seleccions Autonòmiques participants. Ja han confirmat la seva participació al torneig els equips de 7 federacions territorials, el que assegura la viabilitat de l’esdeveniment i confirma l’interès del voleibol per una competició d’aquestes característiques.

Aquest campionat neix de la necessitat de poder oferir una activitat competitiva que doni continuïtat als esdeveniments de major nivell esportiu del calendari en etapes de formació, com son els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de categoria infantil i cadet, enfocant l’activitat a esportistes immersos en una categoria clau per a la consolidació del creixement esportiu i la fidelització del voleibol. La Federació Catalana de Voleibol, amb el recolzament d’altres federacions interessades han donat aquest pas endavant per poder oferir aquesta activitat.

Han confirmat la seva participació al campionat les seleccions sub19 autonòmiques d’Aragó, Balears, Cantabria, Comunitat Valenciana, País Basc, Regió de Murcia i Catalunya. A excepció de Cantabria, que només participarà amb els equips femenins, la resta de conjunts ho faran amb els dos gèneres, el que garanteix una inscripció propera als 200 participants.

Durant els dies 27 i 28 de desembre es desenvoluparà la fase de grups, disputant-se el dia 29 les semifinals per un costat i per l’altra els partits corresponents als equips no classificats entre els quatre primers. El dia 30 es tancarà el torneig amb la lluita per les medalles, disputant-se les finals i els partits pel bronze.

Durant el desenvolupament del torneig està previst organitzar una sèrie de propostes formatives, així com xerrades dirigides a jugadors i altres estaments involucrats en l’esdeveniment com entrenadors i àrbitres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top