CM Tennis Vall Hebron

La Federació Catalana de Voleibol gestiona set pistes de vòlei platja al Centre Municipal de Tennis de la Vall d'Hebron on s'hi realitzen:

 • Sessions d'entrenament grupals a carrec del entrenadors de la FCVB.
 • Team Building.
 • Competicions de vòlei platja.
 • Lloguer de pistes.

 

HORARIS:

Els nostres entrenaments són impartits per quatre tècnics de primer nivell que duen a terme classes d’una hora i mitja de dilluns a divendres en diferents franges horàries:

 • 16.30 a 18 hs (dilluns, dimecres i divendres)
 • 18 a 19.30 hs
 • 19.30 a 21 hs
 • 21 a 22.30 hs

ELS NOSTRES NIVELLS:

0. NIVELL INICIACIÓ:
Si estàs començant el teu camí al vòlei platja des de zero, llavors aquest nivell és l’ideal per a tu. Aquest nivell està dissenyat per a usuaris sense experiència prèvia a l’esport, i està enfocat a ensenyar les habilitats i tècniques bàsiques necessàries per gaudir del vòlei platja de manera efectiva i segura.
1- NIVELL INTERMEDI:
Si ets nou al vòlei platja, però ja tens una comprensió bàsica de l’esport, llavors aquest és el teu grup. Aquest nivell està dissenyat per a usuaris principiants que busquen millorar les seves habilitats bàsiques i desenvolupar una base sòlida a l’esport, per poder progressar a nivells més avançats en el futur.
2. NIVELL MIG:
Si ja tens un nivell sòlid en vòlei platja i estàs buscant desafiar-te a tu mateix i començar a competir, llavors aquest nivell mitjà s’adaptarà perfectament a tu. Aquesta categoria està dissenyada per a usuaris amb habilitats intermèdies-avançades que busquen millorar les seves habilitats tècniques i tàctiques, per poder competir amb confiança en els seus primers tornejos de vòlei platja.
3. NIVELL PERFECCIONAMENT:
Si ja tens certa experiència en vòlei platja i t’encanta competir, aleshores el nostre nivell de perfeccionament és perfecte per a tu. Aquest nivell està dissenyat per a usuaris amb habilitats avançades que busquen perfeccionar la seva tècnica i estratègia de joc, per poder competir en la millor forma.
4. NIVELL COMPETICIÓ:
Si ets un jugador de vòlei platja amb un gran nivell i competeixes tant a nivell autonòmic com nacional, aquest és el teu grup. Aquest nivell està dissenyat per a usuaris amb habilitats avançades que busquen millorar el seu rendiment i habilitats tècniques, per poder competir als nivells més alts de l’esport a nivell regional i nacional.
5. NIVELL PROFESSIONAL
Si ja tens un nivell professional en vòlei platja i competeixes a nivell autonòmic, nacional i fins i tot internacional, el nostre programa de perfeccionament està fet per a tu. Aquest nivell està dissenyat per a usuaris amb habilitats avançades que busquen portar el seu joc al següent nivell i competir al nivell més alt de l’esport. En aquest nivell, treballarem junts per perfeccionar les teves habilitats tècniques i tàctiques, i ajudar-te a assolir els teus objectius al vòlei platja professional.

PREUS ENTRENAMENTS

Mensual
 • 1 entrenament a la setmana: 30,93€
 • 2 entrenaments a la setmana: 51,55€
 • 3 entrenaments a la setmana: 72,17€

PLACES DISPONIBLES:
Estàs interessat a sumar-te als nostres entrenaments?


Consulta les places disponibles actualment:


A tenir en compte! 

 • Aquest llistat és provisional i està sotmès a possibles modificacions.
 • La sol·licitud de la plaça no assegura que finalment se t’assigni.

ON TROBAR-NOS ?

Si estàs interessat/da en unir-te als nostres grups d’entrenament, hauràs de posar-te en contacte amb Camila Maldonado, tècnica de vòlei platja de la Federació Catalana de Voleibol, escribint un correu a cmaldonado@fcvolei.cat

Galería Fotográfica

Scroll to Top