LLIGA D’HIVERN MENORS

La Federació Catalana de Voleibol, tal i com havia anunciat amb anterioritat, obre el termini d’inscripció per a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja de categories de menors. La voluntat és celebrar la primera prova el 13 i 14 de novembre al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, i per això els interessats tenen de termini fins al proper dimecres, 10 de novembre, a les 16 hores per fer arribar el seu interès a l’ens federatiu.
Un cop tancades les inscripcions de totes les categories de menors (sub15, sub17, sub19 i sub21) es farà una avaluació de la participació per determinar la celebració i organització dels diferents campionats i es traslladarà aquesta informació als inscrits. La intenció de l’ens federatiu és que tota la competició es disputi en paral·lel a la Lliga d’Hivern femenina, que tindrà lloc la jornada de diumenge, 14 de novembre.
Independentment de la celebració o no d’aquesta prova el circuit que està garantit a partir de gener amb la disputa d’una prova per mes seguint el calendari del campionat dels adults.

Inscripció al següent enllaç: https://inscripcions.fcvolei.cat/call/1039d

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top