L’AE Carles Vallbona dona a conèixer les conclusions del projecte europeu DONA

L’AE Carles Vallbona de Granollers donarà a conèixer les conclusions del projecte europeu Erasmus Plus DONA que ha liderat, junt amb diferents clubs europeus al llarg dels últims 30 mesos, en el Seminari Internacional d’Esport Femení que ha organitzat pel proper dijous 2 de desembre. L’objectiu del projecte DONA és potenciar la Carrera Dual per ajudar a les jugadores a compaginar els estudis i l’esport femení. El Seminari comptarà, entre d’altres, amb Aina Berbel, jugadora internacional de voleibol, i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

El projecte DONA té com a finalitats principals evitar l’abandonament de la pràctica esportiva del voleibol femení a causa dels estudis, millorar el rendiment acadèmic i esportiu de les jugadores, i transmetre valors educatius i esportius que els han de servir per la vida adulta. Per desenvolupar el projecte al club, l’AE Carles Vallbona ha organitzat i ofert accions i activitats encarades a consolidar aquests objectius a les seves jugadores.

La jornada, que tindrà lloc, el 2 de desembre, a l’Institut Carles Vallbona de Granollers a partir de les 17.30 hores, servirà per conèixer l’informe d’avaluació DONA, així com l’informe de recomanació i també l’impacte del projecte en el club CV Granollers i les idees i propostes de futur, que explicaran Noemí Bonet, psicòloga del club, i Joan Carles Marín, president de l’entitat.

A partir de les 18.30 hores es realitzarà una taula rodona sobre la carrera dual en l’esport femení que moderarà el periodista de TV3, Jordi Sanuy i que comptarà amb la presència de personalitats destacades en el món de l’esport com Ona Carbonell, medallista olímpica de natació sincronitzada, o Aina Berbel, jugadora del DSV CV Sant Cugat de la Lliga Iberdrola i formada a l’AE Carles Vallbona. Altres ponents seran Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Anna González, mare d’una jugadora del club, i Gloria Montoy, inspectora d’educació.

Per poder assistir i participar en el Seminari Internacional de l’Esport femení és imprescindible realitzar inscripció prèvia a través d’aquest link o bé a través del codi QR del fulletó informatiu.

INSCRIPCIÓ:  https://forms.gle/NDD7LjPDgNWTAecQ8

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top