Inscripcions obertes al curs d’entrenador de Vòlei Platja

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, organitza un nou curs de Tècnic català nivell bàsic de vòlei platja. El curs es desenvoluparà entre el 30 de novembre i el 5 de desembre, sent les tres primeres jornades de manera online, i els últims dos dies de manera presencial a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron.

Les inscripcions estan obertes i només hi ha 30 places disponibles que s’assignaran per rigorós ordre d’arribada de les sol·licituds. El 22 de novembre finalitza el termini d’inscripció i s’enviarà la documentació als alumnes que rebran classes de tècnica, tàctica per part de Dani Wood; preparació física, que imparteix Xavi Peña; i gestió i organització, així com reglament, que coneixeran de la mà de Quim Ventura.

Per flexibilitzar l’assistència a les classes, tant virtuals com presencials, s’han establerts diferents possibilitats per als alumnes. Les classes online es podran seguir en directe en l’horari previst o bé es podran veure a posteriori, sempre dins un termini màxim establert. En els dos casos s’haurà de superar un qüestionari posterior per comprovar que l’alumne ha visualitzat els continguts. En el cas de les classes presencials, els alumnes poden triar a quin bloc de 3 hores de tècnica i quin de tàctica assisteixen de les dues opcions que donarà el professorat.

Una vegada s’hagi superat el curs d’entrenador s’obtindrà un títol provisional que passarà a ser definitiu, permet realitzar el següent nivell, una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques, la participació a una activitat de la FCVB i s’hagi aprovat i realitzat el projecte final.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top