Els Víkings Vòlei Prat presenten els 24 equips d’aquesta temporada

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va assistir aquest passat dissabte a l’acte de presentació oficial dels equips del Víkings Vòlei Prat. El creixement del voleibol també s’ha notat en el club pratenc que ja compta amb 24 equips i prop de 300 esportistes a les seves files.

Els Víkings afronten la temporada amb 15 equips federats, 7 en competició escolar i 2 grups de formació de base. A la competició de la Federació Catalana de Voleibol tenen equips des de categoria infantil a sènior, en els dos gèneres, a més de dos equips amateurs mixtes. Com a peculiaritat, sobretot en el món del voleibol, el club pratenc compta amb 7 equips masculins federats, un més que a la competició femenina. A més, també té activa la secció de vòlei platja.

A l’acte de presentació dels equips, que va estar precedida per un partit del primer equip sènior masculí, hi van assistir Lluís Mijoler, alcalde del Prat de Llobregat; Debora García, regidora d’esports; Juan Pedro Pérez, primer tinent d’alcalde; Quim Bartolomé, tercer tinent d’alcalde; Juan Carlos Moreno Roig, quart tinent d’alcalde i expresident de l’entitat; la presidenta de l’entitat Sandra Sánchez i altres membres de la Junta Directiva del club, així com Pere Guijarro, en representació de Prat Actiu, principal patrocinador dels Víkings Vòlei Prat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top