Catalunya present a la concentració de la selecció espanyola sub18 de voleibol amb 4 jugadores

Zoí Mavrommatis i Inés Victory al CESA voleibol 2021

La Real Federación Española de Voleibol ha fet públic el llistat de jugadores convocades que participaran a la propera concentració de la Selecció Espanyola sub18 que tindrà lloc del 5 al 8 de desembre a Soria. L’objectiu d’aquesta convocatòria és la pre-selecció de jugadores i la preparació del bilateral amistós internacional a República Txeca.

Zoí Mavrommatis, jugadora del DSV CV Sant Cugat; Àstrid Puig, del Cecell Lleida; Inés Victory, de l’AE Carles Vallbona; i Jessica Akamere, del Balafia Vóley, son les quatre jugadores catalanes que participaran d’aquesta concentració i miraran d’acabar formant part de la selecció que participarà el preeuropeu. Mavrommatis, Puig i Victory són part del programa GET Blume català, mentre que Akamere ja és membre de la concentració permanent juvenil femenina a CAEP Soria.  

Les jugadores catalanes compartiran concentració amb 14 jugadores més en aquesta activitat que tindrà la seva continuïtat del 15 al 22 de desembre amb la segona part de a concentració i la celebració del bilateral amistós a la República Txeca. Altres dates ja previstes en el calendari de la selecció espanyola sub18 són un altre bilateral amistós al febrer o març, i la concentració i disputa del torneig preeuropeu en dues fases, del 1 al 10 d’abril i del 20 de juny al 3 de juliol de 2022.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top