La Festa de Vòlei torna després de l’aturada per la pandèmia

Demà dijous, 18 de novembre es celebrarà, a la Sala d’Actes del CCE d’Esplugues de Llobregat, la setena edició de la ‘Festa del Vòlei 2021’ en la que la Federació Catalana de Voleibol lliurarà els diferents premis dels diferents Campionats de Catalunya 2020/21, retrà homenatge a les seleccions catalanes de pista i platja, i farà el lliurament del Premi Llegendari Vicens Puigdomenech, entre d’altres.

L’acte, que té l’inici programat a les 19:00 hores de la tarda, pretén donar visibilitat als campions i subcampions de la temporada passada amb l’entrega dels trofeus als millors de cada categoria, a excepció de les competicions on ja van ser entregats a peu de pista en les diferents fases finals disputades.

Com cada temporada, des de l’ens federatiu català es vol donar valor a la participació dels diferents esportistes i cos tècnics que han participat en els diferents Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, tant de pista com de platja, competint sempre al màxim i obtenint a les darreres temporades resultats més que satisfactoris. La darrera edició del CESA de pista va finalitzar amb una classificació històrica de tots els equips en posicions de podi.

La ‘Festa del Vòlei 2021’ conclourà amb l’entrega del Premi Llegendari Vicens Puigdomenech, on la figura que dona nom al trofeu lliurarà a Montse Nadal i Montse Manuel, del CECELL Lleida, el premi que atorga la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, en reconeixement a la seva llarga trajectòria en les diferents vessants del nostre esport.

En aquesta ocasió, a més, també es farà entrega dels premis Toni Ponce, al millor entrenador en base i al millor en sènior de la temporada passada, així com el premi Diego León, que destacarà la trajectòria arbitral d’un col·legiat. A l’acte està prevista l’assistència d’Aleix Villatoro, director del Consell Català de l’Esport, Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, entre d’altres personalitats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top