Tallers d’assessoria esportiva dirigits a clubs

La Federació Catalana de Voleibol enceta aquesta temporada una nova activitat dirigida als clubs catalans. La FCVb i l’empresa consultora Atlas Consulting comencen aquest dijous l’activació d’una sèrie de serveis adreçats als directius dels clubs catalans amb la intenció que aquests puguin millorar la seva gestió econòmica, trobant noves vies de finançament.

L’ens federatiu català no vol obviar la situació econòmica actual que arrosseguen els clubs esportius, i es per això que juntament amb Atlas Consulting organitzaran una sèrie d’accions encaminades a crear “l’Oficina de serveis virtual per a clubs”.

El primer pas es dona aquest dijous, amb el primer Taller de treball que porta el títol “Com augmentar els ingressos del meu club de voleibol?”. L’objectiu d’aquest taller és la creació de serveis que facilitin una millor gestió dels clubs, ajudant a aquests a aconseguir més recursos propis. Progressivament s’anirà convocant als diferents clubs al Taller de treball, així com a les diferents delegacions territorials, per tal d’obrir vies d’informació per tots aquells clubs que vulguin acollir-se a aquesta nova iniciativa.

Atlas Consulting és la consultora mitjançant la qual la Federació Catalana de Voleibol va aconseguir certificar-se com a empresa de Qualitat “Q”  a l’any 2010, any en què a més es va aconseguir el premi a la millor gestió federativa, atorgat en la Festa de l’Esport que organitzen anualment el Diari Sport i la UFEC.

Ara, tres anys després, la FCVB vol tornar a col·laborar amb Atlas Consulting, en aquesta ocasió, per donar suport i solucions econòmiques a les entitats afiliades.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top