Jornada de formació ‘Rotation Volleyball’ a Tarragona

El passat dimarts es va dur a terme una jornada de formació dirigida als entrenadors i professors del CV Sant Pere i Sant Pau i d’aquella zona de la capital tarragonina.

Fins a terres tarragonines es va desplaçar el tècnic de Promoció de la Federació Catalana de Voleibol, Carlos García, qui va realitzar una classe teòrica als assistents i una divertida classe pràctica en les instal·lacions del Pavelló Municipal del barri tarragoní.

La jornada va comptar amb una vintena d’assistents, els quals van rebre el CD Didàctic ‘Escola de Vòlei’ que va editar el Departament de Promoció i Formació de la Federació Catalana de Voleibol i que inclou multitud de sessions i informació relativa al ‘Rotation Volleyball’.

Aquestes jornades s’engloben dins el programa de Promoció i Formació que la FCVb té com a objectiu donar eines metodològiques modernes i divertides als professors de les escoles, per tal que els hi resulti atractiu potenciar el nostre en les seves classes d’Educació Física, així com orientar en el material esportiu adequat per a la iniciació del nostre esport.

Des del Departament de Promoció es vol potenciar aquest tipus de jornades amb tots aquells clubs afiliats en aquesta federació, amb l’objectiu de poder donar una formació adequada a tècnics i monitors d’aquells clubs que treballin directament amb les escoles de les seves respectives zones geogràfiques, i d’aquesta manera ajudar a captar nous jugadors/es.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top