Presentació d’equips del CE Hortons

El passat dissabte 26 d’octubre es va celebrar la presentació de tots els equips de voleibol de Sant Llorenç d’Hortons al Poliesportiu Municipal. L’acte de la presentació va anar acompanyat de diferents partits per part d’alguns dels equips del Club.

Per una banda, els tres equips de veteranes van disputar un triangular. Per altra banda, l’equip infantil femení del C.E. Hortons va guanyar al C.V. Sant Esteve amb un contundent 3-0, en un partit de lliga escolar. L’equip de veterans del C.E. Hortons va jugar un partit contra el Cubelles.

En la presentació també hi va haver lloc per a l’equip format per a les nenes més petites del C.E. Hortons:  l’equip d’iniciació. Les jugadores entrenades per la Marta Cubero van jugar un partit d’exhibició entre elles mateixes, i el resultat va ser d’empat: Equip blau 1 – Equip groc 1.

A la una del migdia es va realitzar la presentació de les jugadores, jugadors, entrenadors i entrenadores dels set equips que enguany formen part del Club Esportiu Hortons. La presentació va anar a càrrec del president actual, Josep Maria Cuñat, que va agrair la col·laboració que de forma desinteressada han anat fent moltes persones de Sant Llorenç i els negocis locals perquè aquest club de voleibol segueixi ben viu. També es va comptar amb la presència de la regidora d’esports, Gemma Roig, que en el seu breu parlament va entusiasmar a tots/es els hortonencs i hortonenques a seguir treballant per mantenir i fomentar el voleibol a Sant Llorenç d’Hortons.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top