Innovadora presentació d’equips del CV Sant Cugat

Diumenge va tenir lloc al Pavelló de Voleibol de Valldoreix la presentació dels equips que competiran aquesta temporada 2013/13 amb la samarreta i escut del Club Voleibol Sant Cugat.

En un acte que va comptar amb tot el suport de les famílies i simpatitzants del club vallesà, veient-se reflectit en una graderia plena a vessar, van presentar-se tots els equips del club santcugatenc, que fan un total de més de 250 noies.

El club vallesà va voler sorprendre als familiars i simpatitzants formant les jugadores dels 16 equips del conjunt vallesà sobre la pista un dibuix ‘humà’ amb les paraules de ‘Vòlei Sant Cugat’.

L’acte de presentació dels equips del quadre vallesà va comptar amb la presència i recolzament de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, del Regidor d’Esports de l’Ajuntament local, Xavier Tizón, i del Director General del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueres, coincidint tots tres en el bon treball de promoció i contribució al foment de l’esport que des de l’entitat presidida per Miquel Martínez es porta fent des de fa uns anys.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top