L’argentí Rubén Wolochin, ponent del primer clínic d’entrenadors 2013/14

El Col·legi d’Entrenadors de la Federació Catalana de Voleibol, amb la col·laboració del Vòlei Sant Esteve, organitza el proper diumenge 10 de novembre al Poliesportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires el primer clínic de la temporada 2013/14 dirigit a entrenadors i persones vinculades al nostre esport.

L’argentí Rubén Wolochin serà l’encarregat de dur a terme la primera ponència d’aquesta campanya. Actualment entrenador del TV Bühl, actualment líder de la potent Bundeslliga alemanya, on tot just enceta la seva segona temporada, després d’haver passat per lligues escandinaves com la danesa i finesa.

El clínic serà presentat per la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora a les 10:30 hores del diumenge, i estarà dividit en dos blocs, un en jornada de matí que començarà a les 11.00 hores i on es tractarà el desenvolupament tècnic d’un col·locador des d’edat cadet fins a l’alt nivell, i un segon bloc amb inici programat a les 16:00 hores, on el ponent argentí tractarà d’argumentar com organitzar un atac efectiu.

El clínic té un preu de 15€ per assistir, estant exempts d’aquest pagament els entrenadors que ja hi constin com a inscrits en el Col·legi d’Entrenadors de la Federació Catalana de Voleibol, però amb l’obligatorietat d’emplenar i enviar la inscripció al correu electrònic afiorenza@fcvolei.cat

Inscripció al Clínic

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top