Horaris definitius pel clínic de Rubén Wolochin aquest diumenge a Sant Esteve Sesrovires

Diumenge es durà a terme el primer dels clínics d’aquesta temporada dirigits a entrenadors i persones vinculades al nostre Esport. L’encarregat d’obrir la temporada de ponències aquest 2013-14 serà l’argentí Rubén Wolochin, actual entrenador del líder de la Bundesliga masculina, TV Bühl.

Wolochin es un entrenador amb una gran trajectòria, havent arribat a dues finals de Lliga Argentina femenina amb Regatas Santa Fe i Náutico Hacoaj, i tres vegades semifinalista amb aquests dos mateixos equips entre el període de 1993 i l’any 2000. En 2001 dona el salt a Europa i assoleix l’ascens a la Superlliga espanyola amb el Voley Guada, passant en 2003 a provar sort en lligues escandinaves com la danesa i finesa. Es en aquestes dues lligues on aconsegueix els seus millors resultats amb el SK Aarhus de Dinamarca i el Raision Loimu de Finlàndia, arribant-li la important oportunitat de passar a dirigir al seu actual equip en la temporada 2010/11 amb qui arriba a semifinals de la Bundesliga i aconsegueix la tercera posició la temporada passada que li val l’accés a competicions europees.

Horaris del clínic

El clinic donarà inici a les 11.00 hores amb l’apertura a càrrec de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i seguiran de la següent forma:

11:00 Apertura del Clinic a càrrec de la Presidenta de la FCVB 

11:15 – 12:45  Primer bloc en aula (Sala Gaudí, Carrer Gaudí nº 1)
Model tècnic per a desenvolupar un col·locador (Teòric)

14:30 – 16:00  Pista (Pavelló Poliesportiu, Carrer del Esports S/N)
Model tècnic per a desenvolupar un col·locador (Pràctic)

16:15 – 17:45 Bloc teòric en aula (Sala Gaudí, Carrer Gaudí nº 1)
Organització d’un atac efectiu (Teòric)

18:15 – 19:45 Pista (Pavelló Poliesportiu, Carrer del Esports S/N)
Organització d’un atac efectiu (Pràctic)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top