Cursos platja

Nivell Bàsic – Granollers – Desembre

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, amb la col·laboració del AE CARLES VALLBONA i l’Ajuntament de Granollers que es celebrarà del 5 a l’11 de desembre de 2022.

Nivell Bàsic – Sabadell – Octubre

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, amb la col·laboració del CN SABADELL que es celebrarà del 24 al 31 d’octubre de 2022.

Nivell Bàsic – Vic – Setembre

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, amb la col·laboració del VIC VÓLEI AEE JAUME CALLÍS, organitza el curs de Tècnic Català Voleibol de Nivell Bàsic que es celebrarà del12 al 19 de setembre de 2022.

Nivell Bàsic – Premià de Mar – Setembre

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, amb la col·laboració del CV PREMIA DE MAR i l’Ajuntament de Premià de Mar obren un curs d’entrenador nivell Bàsic que es celebrarà del 12 al 19 de setembre de 2022.

Curs àrbitre Territorial B – Vòlei Platja

FORA TERMINI INSCRIPCIÓ

REQUISITS PER APROVAR EL CURS Edat mínima: 16 anys. Emplenar inscripció abans del: 23/05/2022 Realitzar i aprovar les activitats de la plataforma. Presentar-se a la sessió teòrica del dia 26 i a la classe per zoom del dia 25. Realitzar una jornada de pràctica en Campionat de Catalunya de Menors Aprovar examen teòric final.

Curs Tècnic Català Voleibol de Nivell Avançat

FORA TERMINI INSCRIPCIÓ

Curs de Tècnic Català Voleibol de Nivell Avançat (Nivell 2 RFEVB), del 6 al 18 de juny de 2022 (part presencial Esplugues de Llobregat).

Si els cursos que estem desenvolupant no s’ajusten a les teves necessitats o bé, no en tenim cap d’actiu en aquests moments, pots emplenar aquest formulari i t’enviarem informació de la següent convocatòria segons els teus interessos.

Nota: Tota la informació es trasllada per e-mail, assegurat que has introduït el correu correctament.
Nota 2: Mitjançant aquest formulari rebràs atenció dels cursos organitzats per la FCVB, en cas de tenir interès en un curs de nivell nacional consulta l’apartat de formació de la RFEVBwww.rfevb.com

Scroll to Top