La segona edició de la Lliga Masters/Veterans escalfa motors

La Lliga Masters/Veterans ja escalfa motors per aquesta segona edició de la competició. Amb el període d’inscripcions encara obert les entitats interessades en participar en aquesta segona edició del torneig encara estan a temps d’inscriure’s en competició.

En la temporada 2012/13, la primera de les edicions d’aquesta competició, va ser el CN Sabadell el campió del torneig, un torneig que va comptar amb la participació de cinc equips. Per aquesta temporada s’espera més participació amb la incorporació de la definida com categoria de ‘veterans’ que permet jugar a la mateixa lliga sense limitacions d’edat o experiències passades en aquest esport. A més d’això es compta amb la inscripció de noves entitats afiliades a la Federació Catalana de Voleibol que s’han creat únicament per a participar en aquesta competició.

Una competició mixta, on només es permet l’alineació de quatre jugadors d’un mateix sexe a l’hora en pista, i que s’emmarca en el pla d’actuació de la FCVb de difusió i promoció de voleibol entre tots els estaments que formen part del nostre esport.

En aquesta lliga podran participar equips formats per persones adultes (pares i mares dels jugadors de voleibol, simpatitzants, etc) que vulguin compartir l’afició a aquest esport. La competició té un caire lúdic i està dirigida a tots aquells usuaris,que practiquen aquest esport de manera  amateur.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top