Nikola Grbic, fitxatge estrella del Congrés Internacional de Voleibol 

Ha començat el compte enrere per als aficionats del voleibol d’arreu del món que no es voldran perdre el Congrés Internacional organitzat per la Federació Catalana de Voleibol. Amb les dates ja confirmades (7 i 8 de setembre) l’organització comença a desxifrar els seus participants. Un cartell de luxe entre els que hi figuren, ni més ni menys, que el tècnic serbi Nikola Grbic.

Amb 25 anys d’experiència com a jugador professional, havent guanyat una medalla d’or en els Jocs Olímpics i membre del Saló de la Fama del Voleibol Internacional, Grbic comptaria amb una plaça en l’Olimp del voleibol, en el cas de que aquest existís. “He buscat, continuo buscant, i seguiré tractant de buscar l’excel·lència en cadascuna de les meves aventures dins el voleibol”, remarca el tècnic serbi, que en els últims 30 anys ha recol·lectat nombrosos guardons individuals com a millor jugador, millor col·locador i millor entrenador.

Coneixedor de cinc idiomes (serbi, italià, anglès, rus i polonès), Grbic es prepara per aterrar en un Congrés Internacional on tots els assistents podran escoltar-lo exposar la seva història, els seus mètodes i el camí que l’ha dut cap a un èxit superlatiu, tant com a jugador i després com a entrenador.

Com a jugador, Grbic va arribar a la final de la Champions League amb tres equips diferents, havent arribar a guanyar-la en dues ocasions, les dues amb equips italians. L’estrella també va jugar a la seva època com a jugador a Sèrbia (defensant els colors del Novi Sad) i a Rússia (al Zenit Kazan). Més rellevància agafa el seu paper dins la selecció nacional, ja que guanyaria uns Jocs Olímpics a Sidney 2000 amb la República Federal de Iugoslàvia, després de fer un bronze quatre anys abans, a Atlanta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt