Convocatòria oberta per les seleccions catalanes de vòlei platja de menors

Els diferents seleccionadors catalans de vòlei platja de menors organitzen, dintre d’una setmana, una convocatòria oberta per tal de trobar possibles esportistes candidats a ser seleccionats per defensar els interessos de Catalunya en els diferents Campionats d’Espanya d’aquesta modalitat.

La primera de les convocatòries tindrà lloc el proper diumenge 7 d’abril per la tarda, on esportistes de les categories infantil, cadet, Sots-19 i Sots-21 podran provar-se a les instal·lacions de l’Eurofitness Vall d’Hebron. Aquesta crida és oberta a les propostes dels clubs i, per aquest motiu, se sol·licita la col·laboració dels clubs perquè proposin jugadors amb nivell suficient per formar part de les nostres seleccions.

Les propostes s’hauran d’enviar abans de les 12:00h del divendres 29 de març als correus (volei-platja@fcvolei.cat / crovira@fcvolei.cat) i hauran d’incloure la següent informació: nom i cognoms; data de naixement i posició de joc habitual.

El llistat haurà d’estar ordenat segons prioritat d’entrada a la convocatòria, tenint en compte que es farà ho possible per tal de poder tenir amb tots/es jugadors/es de cadascun dels clubs. En el cas que totes les propostes no es puguin atendre en aquesta primera concentració es faria una segona llista per a la segona data prevista (23 d’abril).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt