Guanyadors de la penúltima prova de la Lliga d’Hivern Sènior

Aquest passat dissabte va disputar-se, en el CEM Tennis Vall d’Hebron, la penúltima prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, competició organitzada per la Federació Catalana de Voleibol com a prèvia del Campionat de Catalunya, que començarà inici al juny. Sandra Campo i Alba Cardona, en categoria femenina, han repetit el triomf de l’anterior jornada a la primera divisió; mentre que, en categoria masculina, Manuel Nieto ha tornat a vèncer però amb un altre company, Óscar Aliseda.

A la segona divisió, tres parelles diferents s’han endut la victòria en aquesta jornada: Lucía Lobo i Sara Martín, que varen superar a les seves rivals, acabant amb un coeficient superior al de les rivals com eren Lee i Liptakova. També varen apoderar-se de la victòria les parelles Virgina Carmona i Mar Saló, que van superar a la gran final a Llaquet-Jiménez. Les últimes vencedores de l’esdeveniment varen ser Jemima Sena i Angela González, que van imposar-se a Raquel Erro i Andrea Verdera.

En categoria masculina va haver-hi també tres parelles vencedores: les formades per Jesús Cama i Dennis Martínez; una altra que comptava amb Alexandre Raksanyi i Florian Eickhold; i una última composta per Valerio Di Giulio i Corrado Trippa. A la tercera divisió, on hi havia apuntades fins a cinc parelles, van ser Jaime Guinovart i José Saura els vencedors finals, després d’haver guanyat els quatre partits disputats.

Aquesta era la penúltima prova del circuit català d’hivern de vòlei platja, i va comptar amb una gran participació, ja que es van aplegar en el recinte fins a 72 parelles (31 en categoria femenina i 41 en categoria masculina). D’aquí a tres setmanes, el dissabte 20 d’abril, tindrà lloc la prova final de la Lliga d’Hivern, que dirimirà els campions i campiones d’aquest esdeveniment organitzat per la FCVb.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt