Presentació d’equips del Club Voleibol Balaguer

El passat 16  de març, el Club Voleibol Balaguer va dur a terme la presentació oficial dels seus 10 equips per a la temporada 2023-2024. Pràcticament, 200 persones, entre jugadors, staff, familiars, amics i simpatitzants varen acompanyar als membres del club en una jornada emotiva per al club de la capital de la Noguera, que compta ja amb 4 anys de vida.

Per la pista del pavelló van desfilar els 137 esportistes que conformen l’entitat esportiva, des dels més petits fins als equips sènior. La presentació va ser el punt final a un emocionant dia pel CV Balaguer, que va veure com aquell mateix dia s’hi varen disputar tres partits: el cadet femení preferent, el sènior femení i el sènior masculí. Durant el partit del sènior masculí, l’entitat va realitzar un berenar pels integrants del club, amenitzant així l’espera fins a l’inici de la presentació.

A la presentació hi va assistir Óscar Rodríguez, director esportiu del club, juntament amb la Paera d’Esports de l’Ajuntament de Balaguer, Laia Vilardell. “Esperem que la progressió continuï i que la nostra base quedi ben fonamentada”, exposaven des de l’entitat abans de dur a terme la tradicional fotografia de família amb tots els integrants del CV Balaguer.

El projecte del CV Balaguer va començar l’abril del 2020 amb una visió esportiva i social, que pretenia que tots els infants, nois i noies i les seves famílies de Balaguer i comarca poguessin gaudir i créixer esportivament mitjançant la pràctica del voleibol. La voluntat del club és potenciar la confiança i la personalitat de tots els jugadors i jugadores.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt