Important presència del voleibol català en la selecció espanyola femenina de menors

David Sánchez Flor, entrenador de la Selecció Espanyola Sots-17 femenina, va donar a conèixer divendres la convocatòria de jugadores pel WEVZA de Bèlgica i el classificatori pel Campionat d’Europa de 2024. Per aquesta aventura, el seleccionador ha escollit a jugadores de quatre equips catalans diferents: el DSV CV Sant Cugat, el CV Vall d’Hebron, el Cecell Lleida i el CV Esplugues.

Les 17 joves seleccionades treballaran del 17 al 22 de desembre a Sòria, concretament en el pavelló dels Pajaritos, per agafar ritme de competició i prendre contacte entre elles. Després de nadal, el grup es tornarà a concentrar a A Estrada (Pontevedra) del 26 de desembre a l’1 de gener, on s’enfrontaran a França i República Txeca en diversos partits amistosos. Un cop començat el 2024, el grup es desplaçarà fins a Herentals (Bèlgica) per participar en el WEVZA Sots-18, primera fase classificatòria de l’europeu de la categoria.

La convocatòria inclou a cinc jugadores catalanes, de les quals tres formen part actualment del programa ARC de la Federació Catalana de Voleibol: Blanca Cano (Cecell Lleida); Filippa Botcher (CV Vall d’Hebron) i Aina Ginesta (CV Esplugues). Valentina Navarro i Laia Escusa, del DSV CV Sant Cugat, que també formen part de la convocatòria, no han passat pel programa.

També formen part de la crida com a jugadores reserva quatre jugadores catalanes procedents del Cecell Lleida, CVB Barça i DSV CV Sant Cugat: Núria Fité; Martina Gonzalo; Jana Quesada i Carla Cano.

Aquesta convocatòria ratifica un cop més l’excel·lent treball que el vòlei català desenvolupa en el voleibol femení de base, ratificat de manera permanent pels importants èxits a nivell de clubs, de seleccions i de formació per l’alt rendiment en el programa ARC.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt