El DSV Club Voleibol Sant Cugat realitza la presentació oficial de la nova temporada

El passat divendres al vespre, el DSV Club Voleibol Sant Cugat va presentar els equips que formen part del club per aquesta temporada 2023-2024. L’acte, celebrat al pavelló de Valldoreix, va comptar amb un total de 421 jugadores repartides en més d’una vintena d‘equips que conformen l’entitat santcugatenca.

La presentació del club vallesà va disposar de la presència de la Secretària General de l’Esport, Anna Caula; el president del DSV CV Sant Cugat, Salva Vendrell; i l’Alcalde de la ciutat de Sant Cugat, Josep Maria Vallès. Tots tres van agafar el micròfon per tal de dur a terme uns parlaments, on esperonaven l’entitat a seguir treballant per millorar el planter que actualment es té.

El club santcugatenc va donar a conèixer a les 421 jugadores repartides en 25 equips que conformen l’entitat: 7 equips infantils, 5 de cadets, 5 de juvenils, 2 de júnior, 4 de sènior, 1 equip de veterans i 1 de màsters. A aquest grup d’esportistes se li sumen 60 nenes que practiquen voleibol escolar (en categories benjamí i infantil) que no tenen equip de vòlei a la seva escola i que a les quals els tècnics del club entrenen.

Destaca, sobretot, el sènior de la Lliga Iberdrola, que és l’únic equip català que es troba en la màxima categoria del voleibol espanyol. El sènior ‘B’, també és ben amunt, ja que competeix amb altres equips catalans a la categoria de plata, la Superlliga Femenina 2.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt