El Balàfia Vòlei i el FC Barcelona pugnen pel liderat de la Júnior masculina

Aquest cap de setmana tindrà lloc un duel de titans per determinar qui comandarà la classificació de la Júnior masculina. Dissabte 18 de novembre, a partir de les 18 hores, en el pavelló de l’escola Betania Patmos s’enfrontaran el FC Barcelona i el Motocar Balàfia Vòlei, els dos primers classificats de la categoria als quals els separa només un punt després de vuit jornades disputades.

El conjunt que surti més ben parat de l’enfrontament serà el que, fins a la jornada vinent, comandi la classificació del Grup A, on també es troben el CV Gironella, l’AE Vòlei Manresa, el CV Sant Adrià i l’AEE Ins Montserrat Gràcia. La distància dels dos primers classificats respecte a la resta d’equips és de cinc punts, o el que és el mateix, pràcticament dos partits de diferència.

Els dos equips capdavanters arriben a la cita havent sumat en el mateix nombre d’ocasions els 3 punts, un total de 4 cops. L’única diferència entre el conjunt lleidatà i el barceloní recau en les altres puntuacions, ja que el Balàfia Vòlei ha guanyat dos partits en el desempat; mentre que, el conjunt blaugrana ho ha fet en una ocasió i, en una altra, l’ha perdut en el tie­­-break del cinquè set.

Ambdós conjunts busquen ser el més amunt possible a la taula classificatòria per començar la segona fase en el grup de promoció amb els millors equips dels altres grups. En el cas d’aconseguir quedar primer classificat en la promoció, un dels equips s’enfrontaria a un altre conjunt per dictaminar el campió de la categoria júnior masculina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt