Quatre equips catalans nodreixen la selecció espanyola Sots-17 masculina

Cinc jugadors del CV Sant Martí, CNS Vòlei, CV Roquetes i FC Barcelona portaran la il·lusió d’aquests clubs catalans al conjunt Sots-17 de la selecció masculina. Aquest proper gener es durà a terme a Frankfurt (Alemanya) el torneig de classificació per al pròxim Campionat d’Europa Sots-20. El seleccionador nacional i entrenador del Barça Voleibol, Fredinson Mosquera, ha convocat a 16 jugadors per al període de preparació i competició.

Entre els seleccionats es troben el central del CV Sant Martí, Oriol Nadal; el central del CNS Vòlei, Paulo Jiménez; l’oposat del Barça Voleibol, Diego Kunda; i el receptor del CNS Vòlei, Gerard Rejón. També hi és a la convocatòria Ruslanas Sustauskas, central del CV Roquetes.

El període de preparació es dividirà en dos etapes diferents: una primera concentració que anirà del 17 al 23 de desembre a A Estrada (Pontevedra), on disputaran un primer bilateral amistós contra Portugal. La segona concentració tindrà lloc del 26 de desembre al 1 de gener a Torrejón de Ardoz (Madrid) , just abans de viatjar a Arnhem (Paisos Baixos) per enfrontar-se al combinat neerlandès. A partir del 2 fins al 8 de gener, els joves esportistes buscaran l’or en el WEVZA Sots-18 de Frankfurt (Alemanya).

Tres dels cinc convocats es troben actualment en formació mitjançant el programa ARC de la Federació Catalana de Voleibol: Oriol Nadal, Paulo Jiménez i Gerard Rejón. Diego Kunda ha estat format en el CV Arenys i el FC Barcelona; mentre que, Ruslanas Sustauskas ha defensat els colors del CV Roquetes durant la seva curta carrera esportiva.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt