Aprenent també fora de les aules: l’èxit del CV Frederic Mistral

L’activitat esportiva en els col·legis és un element primordial per començar a desenvolupar les capacitats coordinatives dels més joves. Un dels molts centres que hi ha adscrits a la Federació Catalana de Voleibol, el CV Frederic Mistral, ho ha dut al següent nivell amb els seus quatre equips federats. El conjunt escolar, que compta amb les estudiants com a esportistes, té a tres dels seus quatre equips en primera posició i l’altre en segona posició de les diferents competicions on hi és present.

L’equip Sènior de 4ª Divisió és el que millors registres de tots els equips que el conjunt escolar té, doncs en els seus sis partits disputats fins ara tots han estat guanyats per 3-0. Les cotes d’aprenentatge han estat tan altes que, ja sigui en el Col·legi Sagrat Cor de Sarrià com a les pistes d’equips rivals com l’SD Espanyol, el CV Sant Andreu o l’AEE Jaume Balmes, entre d’altres, l’equip s’ha endut sempre la victòria.

L’altre conjunt sènior, que competeix en la 3ª Divisió, es troba a només un punt del líder, el Màgic Vòlei Viladecans, després de sis jornades disputades. Amb quatre victòries, una derrota en el desempat i una derrota per 3-0 contra el líder, l’equip que més amunt es troba en les competicions catalanes pugna per ser-hi la temporada vinent a la 2ª Divisió sènior femenina.

Els altres dos equips que té a Tercera Divisió, el juvenil i el cadet, lideren respectivament els seus grups de les competicions on juguen cada cap de setmana. El CV Frederic Mistral Vermell, del Grup M juvenil, ha sumat els tres punts en quatre ocasions, ha guanyat un partit al desempat i n’ha perdut un altre al tie-break. D’altra banda, el també CV Frederic Mistral Vermell, lidera el Grup M cadet amb 18 punts, havent guanyat els sis partits disputats fins ara per 3-0 a excepció d’un d’ells, on va triomfar per 3-1.

L’entitat barcelonina, que disposa de 4 equips femenins federats (3ª Divisió Sènior; 4ª Divisió Sènior; 3ª Divisió Juvenil i 3ª Divisió Cadet) busca l’excel·lència esportiva durant aquesta temporada per tal de continuar ampliant la seva presència en les màximes categories del voleibol català. Des de tercer d’ESO fins a 2n de Batxillerat, l’alumnat té la possibilitat de seguir un programa d’esport d’equip, on, a més del voleibol, també poden escollir entre futbol sala, i bàsquet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt