El CV Ciutadella de Mireia Orozco i Carla Jiménez remunta a l’Azerrail Bakú i passa a vuitens de la Challenge Cup

Només un equip espanyol continua viu aquesta temporada en competició europea. Es tracta del CV Ciutadella, on hi ha dues jugadores catalanes formades en el programa ARC de la Federació Catalana de Voleibol: Mireia Orozco i Carla Jiménez. Després de cedir en l’anada de setzens de final de la Challenge Cup per 3-1 davant l’Azerrail Bakú, l’equip balear va superar ahir al conjunt d’Azerbaitjan per 3-0, forçant així el set d’or, on també va guanyar per 15-11.

Les menorquines van arribar al matx amb la ment centrada en la remuntada. Després de començar el partit temptejant-se durant els compassos inicials del partit, el conjunt local va aconseguir una renda de 2-3 punts que va poder mantenir i, fins i tot, eixamplar cap als 6 punts. Havent controlat la primera mànega des de l’equador del set fins al final, el CV Ciutadella s’avançava en el marcador posant el 25-20 que les feia somiar amb una possible remuntada.

El segon parcial va ser calcat al primer. La responsabilitat del joc requeia sobre l’equip local, que trobava els espais per fer mal al conjunt de Bakú. Després d’obtenir una renda de cinc punts i acostar-se cada cop més al set d’or, l’Azerrail va retallar distàncies en el marcador, posant la por en el cos de les locals, que amb una mica de patiment va fer-se amb el segon set per 25-23.

En el tercer i definitiu set, l’equip local va continuar dominant a l’Azerrail Bakú, que només podia veure com el CV Ciutadella augmentava progressivament la seva renda sense fer-hi res al respecte. Amb un avantatge de 8 punts (25-17), les noies de Bep Llorens s’asseguraven el set d’or, on farien ús de l’embranzida que duien durant la resta del partit per imposar-se a les seves rivals. Finalment, el set que decidiria l’eliminatòria de setzens de final acabaria en mans del CV Ciutadella per 15-11, que assegurava així el passi a vuitens de la Challenge Cup, on es creuarà amb el Neptunes Nantes.

El paper de les dues catalanes formades en el programa ARC de la Federació Catalana de Voleibol va ser desigual, ja que Mireia Orozco no va aconseguir sumar tot i tenir minuts de joc; d’altra banda, Carla Jiménez, amb 3 serveis directes, va aconseguir superar la desena de punts, concretament onze.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt