L’Aleví Mixt del CV Figueres inicia la temporada causant sensació

Un equip aleví mixt del Grup de Girona ha començat la competició federada en molt bona forma. Es tracta del CV Figueres Blanc, que compta per victòries els dos partits de lliga que ha disputat fins ara, sumant 150 punts a favor i només 47 en contra, a més de no cedir cap set. El conjunt blanc-i-blau té aquesta temporada fins a 9 equips competint sota el paraigua de la Federació Catalana de Voleibol, 5 dels quals són femenins, dos masculins i dues mixtes.

La competició de la plana de Girona, que va començar per a l’equip figuerenc el passat 28 d’octubre, va veure com en el primer partit, disputat contra el Club Vòlei Parc Farners, el CV Figueres Blanc s’enduia la victòria per 5-0 davant la seva afició. Amb gran eficàcia, els més menuts aconseguien imposar-se als seus rivals alhora que aprenien noves lliçons sobre el vòlei competitiu en el Pavelló Municipal Roser Llop. L’equip de Figueres i el de Parc Farners varen ser els únics que van jugar aquella jornada, quedant la resta com a ajornats per a futures dates.

La segona data de competició va dur-se a terme fa només deu dies, amb la visita del CV Figueres al camp del CV Sant Pere Pescador. Dels set equips que hi ha en el Grup de Girona, el conjunt blanc-i-blau va ser l’únic que, un altre cop, va assolir la victòria sense encaixar cap set.

La pròxima contesa de l’aleví mixt del CV Figueres tindrà lloc aquest mateix dissabte al matí, quan rebi al CV Avap Girona Tarla. En el cas de sumar novament dos punts, l’equip s’escaparia en la classificació i posaria, una mica més en dificultats als seus rivals per atrapar-lo en la taula classificatòria.

Fundat l’any 2001, el CV Figueres és un equip de voleibol que es troba present en algunes de les competicions de la Federació Catalana de Voleibol, com és l’aleví, el cadet, el juvenil o el sènior. A més, l’entitat figuerenca també està present en diverses escoles de la ciutat per dur a terme activitats extraescolars i que molts joves acabin fidelitzant-se amb el nostre esport. Aquest mateix dissabte 18 de novembre, l’entitat blanc-i-blava durà a terme la presentació dels seus equips per aquesta temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt