El Club Voleibol Figueres es vesteix de gala per presentar els seus equips

Continuen duent-se a terme presentacions oficials dels equips catalans. Aquest cop ha estat el torn del Club Voleibol Figueres, que aquest passat cap de setmana va dur a terme en el pavelló poliesportiu municipal la presentació dels seus 15 equips de cara a la campanya 2023-2024. Amics, familiars i simpatitzants de l’entitat figuerenca varen gaudir d’un acte on centenars de persones gaudien del voleibol com a protagonista de la festa.

El conjunt figuerenc va presentar als esportistes que conformen els 15 equips que té actualment, nou dels quals pertanyen a competicions de la Federació Catalana de Voleibol. La majoria d’ells, un total de sis, són femenins, mentre que dos són mixtes i, els altres dos, masculins. Entre tots els seus integrants superen ja els 150 esportistes que, un a un, van anar sortint a pista degudament uniformats per donar la benvinguda a la temporada i també fer la fotografia oficial.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef; el regidor d’Esports de Figueres, Pere Montserrat; i el regidor de Serveis Generals, Ramon Pastoret. També varen assistir a la presentació un representant d’Optipunt, patrocinador de l’entitat, i Jordi Jaume, president del CV Figueres. L’exjugadora Júlia Alabau va ser l’encarregada de dissenyar les samarretes d’escalfament que el mateix club ha estrenat aquesta temporada i que el passat cap de setmana va ser presentada a tothom.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt