El Vòlei Sant Esteve presenta en societat els equips d’aquesta temporada

Sant Esteve Sesrovires va viure diumenge al matí la presentació dels equips que aquesta temporada competiran pel Vòlei Sant Esteve arreu de Catalunya. La presentació va comptar amb la presència de tots els equips del club, un club que per aquesta temporada ha augmentat el número de jugadores i que seguirà apostant fort pel treball de base.

La nova Junta Directiva que encapçala des d’aquesta temporada Dolors Esteve com a presidenta va voler retre homenatge al fins ara president de la institució, Joan Armengol. El guardonat el passat gener amb el II Premi Llegendari de la Federació Catalana de Voleibol, va rebre un merescut tribut dels seus en un senzill però bonic acte.

A la cita no van faltar tampoc membres del consistori de l’Ajuntament local, amb la presència de la Regidora de Seguretat Ciutadana, Roser Brosed, i de l’Alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, així com de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, coincidint totes dues autoritats en els parlaments en l’esforç i el treball que dur a terme el club diàriament per la promoció del nostre esport.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top