Debut amb victòria de FC Barcelona i Llars Mundet a Superlliga-2 masculina

Bon inic de temporada dels dos equips catalans que aquesta temporada participaran a Superlliga-2 masculina. FC Barcelona i CV AA Llars Mundet van resoldre favorablement els seus primers compromisos en la Divisió de Plata del voleibol estatal.

Dissabte a la tarda el CV AA Llars Mundet afrontava un dels desplaçaments més llunyans de la temporada, visitant la complicada pista del CV Emevé de Lugo. Els gallecs van arribar a posar-se 2-0 en l’electrònic, però els homes de Toni Alemany van saber gestionar la renta negativa per remuntar el marcador i aconseguir els dos primers punts de la temporada fora de casa. L’entrada al tercer set d’Elliot Bañón i Edgar Santana va resultar clau en la remuntada catalana a Lugo.

El FC Barcelona rebia diumenge al migdia la visita del campió de l’actual campió de Primera Nacional, l’Intasa San Sadurniño corunyès, i com un dia abans a Galicia l’equip català dirigit per Sergi Bosch va remuntar en aquest doble duel entre catalans i gallecs per fer-se amb la primera victòria de la temporada superant els gallecs 3-1 i situant-se líders de la categoria, empatats a tres punts amb el CyL Palencia 2014.

En la segona jornada de competició els de El Carmel tornaran a jugar com a visitants a Galicia, en la pista de San Sadurniño, mentre que els blaugrana ho tornaran a fer com a locals rebent la visita de l’equip extremeny de l’AD Cáceres VB.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top