El CV Sant Cugat presenta els seus equips per a la temporada 2012-13

Divendres va ser el dia en que el CV Sant Cugat va fer la presentació dels seus equips per aquesta temporada 2012-13. El Pavelló de Voleibol de Valldoreix va acollir la presentació de l’entitat vallesana que per aquesta campanya estarà conformada per 16 equips i més de 160 jugadores.

A l’acte van estar presents a més del president del club, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i el Regidor d’Urbanisme, Pere Casajoana. Un acte en el que també van estar presents els cinc trofeus assolits la temporada passada pel club vallesà i en el que destacaven les copes del títol de la Superlliga Junior i del Campionat d’Espanya d’un equip juvenil que la temporada passada va fer història guanyant tots els partits que va disputar i cedint només un set en tota la temporada.

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va destacar la importància que el Club Voleibol Sant Cugat dóna a la seva base, prioritzant fins i tot per sobre dels resultats del primer equip de l’entitat.

El club santcugatenc és una de les entitats que més passeja el nom de la ciutat vallesana per tot l’Estat degut a la categoria a la que juga i això és un valor important com també va coincidir en assenyalar el regidor d’Urbanisme, Pere Casajoana.

Per la seva part, el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, reconeix que l’objectiu no és repetir la temporada passada, però sí avança que un dels cadets donarà alegries aquest any.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt