El vòlei català, molt present en la 16ena Festa de l’Esport Català

El voleibol català estarà molt present en la Festa de l’Esport Català que organitzarà per setzena vegada la UFEC i el Diari Sport. La Federació Catalana de Voleibol ha volgut premiar la trajectòria i currículum de tres insignes representants del nostre voleibol en la propera gala de l’Esport Català presentant la candidatura a tres dels premis que atorga anualment la cita més important de l’esport català.

Diego León, Gerard Osorio i Joan Armengol seran els representants del voleibol català en aquesta edició de la Festa de l’Esport Català. La FCVb aposta fort per tots tres en els premis Llegendari, Esportista Revelació i Seny Esportiu que atorgarà la UFEC i el Diari Sport.

L’històric Diego León estarà present com a candidat al Premi Llegendari pels seus més de 50 anys de dedicació exclusiva al món del voleibol com a jugador, àrbitre i comitè organitzador als Jocs Olímpics de Barcelona’92, justament ara que es celebren els 20 anys de la seva organització. Joan Armengol hi serà candidat al Premi Seny Esportiu, amb una vida també dedicada al món de l’esport amb 35 anys de treball formatiu, molt lligat sempre al foment de l’esport femení al nostre territori. Per últim, Gerard Osorio lluitarà per segon any consecutiu pel Premi al millor esportista revelació masculí, una vegada va aconseguir amb la selecció espanyola masculina el subcampionat d’Europa junior el passat setembre a Polònia.

Independentment de les valoracions del jurat i del resultat final, el voleibol català estarà present en tant importants premiacions i codejant-se amb la jet set del món de l’esport a Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top