El CN Sabadell acull la fase final cadet masculina

Aquest cap de setmana es disputa al Pavelló 3 de Sabadell la fase final cadet masculina on es decidiran els 2 equips que aconsegueixen el bitllet per participar al Campionat d’Espanya de la categoria que tindrà lloc del 8 al 12 de juny a Castelló. La fase s’iniciarà dissabte matí i la gran final es disputarà diumenge a partir de les 17 hores.

Només dos dels sis equips que participen en aquesta final obtindran el bitllet al campionat espanyol, i seran els dos finalistes que, a més, lluitaran pel títol de campió de fase. El CV Arenys i el Barça Voleibol seran els dos equips que obrin la fase amb el primer quart de final, aquest dissabte a les 10 del matí. L’altra quart de final serà a les 12 hores entre el CV Vall d’Hebron Pro i el CV Sant Martí. Els guanyadors d’aquests partits passaran a semifinals on els esperen el CN Sabadell i el CV Sant Pere i Sant Pau, respectivament.

Les semifinals seran diumenge matí, a les 10 i a les 12 hores, mentre el tercer i quart lloc, així com la gran final, es reserven per diumenge a la tarda, a les 16.30 i a les 17 hores, respectivament. Els dos finalistes jugaran havent assolit el primer objectiu, la classificació al Campionat d’Espanya i buscaran alçar-se amb el títol de campió.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top