Calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors

Entre mitjans de maig i principis de juliol es disputaran arreu del litoral català les diferents proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors de clubs, tant de categoria femenina com masculina. Mentre les categories infantils i cadets tindran la seva competició pròpia, la sub-19 i la sub-21 s’integraran dins el circuit Vichy Catalan Volei Tour. Aquesta competició servirà per conèixer els equips catalans que participaran als Campionats d’Espanya de Vòlei Platja.

La categoria infantil s’iniciarà el 5 de juny a Vilanova i la Geltrú i s’allargarà fins al 10 de juliol a Cunit. Entre mig també tindrà competició a Torredembarra el 18 de juny i a Tarragona el 3 de juliol. D’altra banda, la competició cadet també tindrà inici a Vilanova i la Geltrú, però en aquest cas el dissabte 4 de juny i a Torredembarra farà aturada el diumenge 19 de juny. Per contra, la competició finalitzarà a Tarragona el 2 de juliol.

Pel que fa a la competició de les categories sub.19 i sub-21 tindran un total de 5 proves que es disputaran els mateixos dies i integrades en el circuit Vichy Catalan Volei Tour, a excepció de la final. Així, ambdues categories tindran competició el 21 de maig a Mataró, el 5 de juny a Vilanova i la Geltrú, el 18 de juny a Torredembarra i el 3 de juliol a Tarragona. La final sub-19 es disputarà en diumenge, mentre la sub-21 en dissabte, el cap de setmana del 9 i 10 de juliol, amb seu a Cunit.

Cada una de les proves tindrà un valor diferent que servirà per configurar la classificació i determinar els equips que participaran als diferents Campionats d’Espanya de Vòlei Platja de clubs.

CALENDARI CAMPIONAT DE CATALUNYA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top