En joc a Terrassa les dues places catalanes al Campionat d’Espanya júnior

Aquest cap de setmana es disputa al Pavelló Municipal de La Maurina de Terrassa la fase final júnior masculina que decidirà els dos equips catalans que participen al Campionat d’Espanya, que es disputarà del 25 al 29 de maig a A Corunya. La gran final tindrà lloc diumenge a partir de les 18 hores, on els dos finalistes, que ja hauran aconseguit el bitllet a l’estatal buscaran el títol de campions de la fase.

La fase final júnior s’iniciarà dissabte a les 12.30 hores amb dos partits. El primer quart de final enfrontarà a l’equip amfitrió, el CV Terrassa amb el FS Castellar; a l’altre partit jugaran el CV Sant Martí contra el CV Cubelles. Els guanyadors d’aquests dos partits aconseguiran passar a semifinals on esperen, per un costat el Barça Voleibol i, per l’altra, el CV Sant Pere i Sant Pau. Les semifinals es disputaran també en paral·lel diumenge a les 10 hores.

Els finalistes aconseguiran així els dos bitllets per participar al Campionat d’Espanya de la categoria, però els quedarà jugar la gran final pel títol, que tindrà lloc diumenge a les 18 hores. Abans però, a partir de les 15.30 hores, es disputarà la final de consolació per saber l’equip que puja al tercer calaix del podi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top