La fase cadet femenina es juga a Vall d’Hebron amb 3 bitllets en joc al Campionat d’Espanya

Demà a les 10 del matí s’inicia la fase final cadet femenina de primera divisió al pavelló del Carmel de Barcelona. Els sis millor equips de la categoria buscaran aconseguir una de les 3 places disponibles per participar al Campionat d’Espanya que es celebrarà a Murcia del 8 al 12 de juny, a més del títol de campions de la fase.

El CN Sabadell i el Volei Sant Just seran els encarregats d’obrir la fase amb el primer partit de quarts de final, mentre el segon quart de final el disputaran el CV Sant Quirze i el CVB Barcelona Barça a les 12 hores. Els guanyadors d’aquests dos partits passaran a semifinals on els esperen el CV Sant Cugat i el CV Vall d’Hebron, respectivament. Aquestes semifinals es disputaran a les 16 i a les 18 hores.

Els quatre equips es tornaran a trobar diumenge, però en aquesta ocasió al pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron, on es jugarà, a les 10 hores el tercer i quart lloc amb una plaça disponible per participar al Campionat d’Espanya. I la gran final, a partir de les 12 hores, amb els dos equips classificats al campionat espanyol, però en busca del títol de campiones de la fase.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top