CV Sant Cugat, CV Vall d’Hebron i CV Sant Quirze seran els equips cadets femenins al Campionat d’Espanya

L’equip cadet femení de primera divisió del DSV CV Sant Cugat ha estat el campió de la fase final de la categoria que s’ha disputat aquesta cap de setmana. L’equip dirigit per Leo Passerine, a més de la victòria, ha aconseguit també un dels tres bitllets al Campionat d’Espanya. El CV Vall d’Hebron, segon, i el CV Sant Quirze, tercer, han completat el podi i acompanyaran a les santcugatenques al campionat espanyol.

El CV Sant Cugat ha estat el clar dominador de la competició. A semifinals ha guanyat al Vòlei Sant Just per 3-1 i a la gran final, que ha disputat amb les amfitriones del CV Vall d’Hebron ha aconseguit vèncer amb solvència per 3-0. Per la seva banda el CV Sant Quirze ha aconseguit guanyar per 3-1 al Vòlei Sant Just. Al play off també hi han participat el CN Sabadell i el CV Barcelona Barça que van perdre a quarts de final.

A l’entrega de premis ha estat present David López Tapia, vicepresident esportiu de la Federació Catalana de Voleibol i president del club amfitrió i segon classificat, el CV Vall d’Hebron, . Ara els tres equips inicien la preparació pel Campionat d’Espanya cadet femení que es disputarà a Murcia del 8 al 12 de juny.