El CN Sabadell guanya el play off cadet i s’assegura el Campionat d’Espanya

L’equip del CN Sabadell s’ha proclamat campió de la fase final cadet masculina que han celebrat com amfitrions després de guanyar al CV Sant Pere i Sant Pau per 3-0 a la final de la competició. Els dos equips, però, assoleixen la classificació per participar al Campionat d’Espanya que es celebrarà del 8 al 12 de juny a Castelló.  

Tant els de Sabadell com els de Tarragona accedien a la final després de guanyar a semifinals al CV Sant Martí i al Barça Voleibol, respectivament. Una victòria que els permetia disputar la final havent complert l’objectiu d’aconseguir el bitllet al campionat espanyol, però on encara quedava pendent saber quin dels dos seria el campió de la fase final. En aquest sentit, els sabadellencs han estat els clars dominadors de la final, on han posat la directa i no han donat cap opció als cooperativistes. A la fase final també hi han participat el CV Arenys i el CV Vall d’Hebron, que van perdre el partit disputat a quarts de final.

Els campions i els sotscampions han rebut les medalles i els trofeus de la mà de Òscar Llagostera, president de la secció de Voleibol del CN Sabadell, i Oswaldo Valencia, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol.

Camilo Caro, entrenador cadet masculí CN Sabadell
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top