Victòria cooperativista al play off júnior masculí

El CV Sant Pere i Sant Pau ha estat el campió de la primera fase júnior masculina que ha acollit el CV Terrassa al pavelló de La Maurina. A més del títol de campions també han aconseguit un dels dos bitllets al Campionat d’Espanya de la categoria que es celebrarà del 25 al 29 de maig a A Corunña. El Barça Voleibol, que ha acabat segon, també participarà al campionat estatal.

La final júnior, entre els cooperativistes i els blaugrana, s’ha decidit al quart set. Tot i el 3-1 al marcador a favor dels tarragonins, el partit ha estat molt ajustat en tots els parcials. Els blaugrana han despertat i han guanyat el tercer set, però no han pogut mantenir el ritme davant el bon joc dels de Tarragona i han cedit al quart

En aquesta fase final també han participat el FS Castellar, el CV Sant Martí, el CV Cubelles i el CV Terrassa, amfitrió del play off. A l’entrega de premis ha assistit el president del CV Terrassa, Xavi Dobón; el regidor d’esports de Terrassa, Miquel Àngel Monreno; i Àngel Sanchís, membre de la Federació Catalana de Voleibol, Oswaldo Valencia.

V. Stevovski, entrenadro CV Sant Pere i Sant Pau
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top