Assignats els entrenadors de les Seleccions Provincials

La Junta directiva de la Federació Catalana de Voleibol, a proposta de l’Àrea Técnica, ha nomenat els entrenadors de les diferents Seleccions Provincials. D’aquesta manera s’inicien les tasques de creació dels equips per participar els dies 2, 3 i 4 al Campionat de Seleccions Provincials que es celebrarà a LLeida. En total s’han designat 54 entrenadors, 29 com a primers entrenadors i 25 com a segons, representants de clubs de les 4 províncies catalanes.

L’activitat es desenvoluparà al Pavelló Juanjo Garra, celebrant-se la competició juvenil dilluns dia 2, dimarts la categoria cadet, i finalitzant el Campionat de Catalunya de seleccions provincials dimecres dia 4 amb la celebració de la categoria infantil.

Aquest torneig s’entén com a part del procés de selecció i organització de les seleccions catalanes de menors, en preparació al Campionat d’Espanya de Selecciona Autonòmiques 2017. Com en les passades edicions, cada club pertany i representa una determinada zona geogràfica.

En total es formen 6 zones per a les categories cadets i infantils femenines, i 4 zones per a les categories cadet i infantil masculines. Com a novetat, aquest edició de 2017, s’ha ampliat el número de categories presents afegint la categoria juvenil.

A l’arxiu adjunt trobareu el llistat de seleccionadors encarregats de cada equip. Més informació i els llistat de convocatòries d’entrenament també es poden consultar a la pàgina web de la Federació.

LLISTAT SELECCIONADORS PROVINCIALS

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top