David Fernàndez, primer àrbitre a la Champions League

L’àrbitre català, David Fernández, ha tornat a ser l’encarregat de dirigir un duel de màxim nivell, en aquest cas, de la CEV Volleyball Champions League masculina. Fernández ha aprofitat aquest partit, on estava designat com a primer àrbitre, per dedicar-lo a la figura de Diego León.

David Fernández, segueix sumant arbitratges internacionals al seu llarg currículum. Aquesta vegada, ha estat designat com a primer col·legiat en el partit entre el PGE Skra Belchatów i l’Azimut Mòdena, en un dels duels més destacats de la setmana en la màxima competició de club al vell continent. El partit, emmarcat en la segona jornada del grup D de la fase de grups de la competició, va acabar amb victòria dels italians tot i que els sets van estar molt ajustats (22-25/25-21/17-25/22-25).

Més d’ 11.000 persones van omplir l’Atlas Arena LODZ de Polònia per gaudir d’aquest partit. Un escenari immillorable, en el que David Fernández ha volgut recordar i homenatjar dedicant el partit a, el recentment desaparegut, Diego León. També destacable l’intent de rècord amb un Manneguin Challenge a l’inici del partit amb la participació de tots els espectadors. Podeu veure aquet vídeo a l’Instagram de la Federació @fcvoleibol. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top