Catalunya present al Campionat d’Espanya de Seleccions Autònomiques de vòlei platja infantil i cadet

Aquest proper 8 de setembre s’inicia al Centre Internacional de Volei Platja de Lorca el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar de vòlei platja en categoria infantil i cadet, on Catalunya participarà amb 4 seleccions, una per cada categoria i gènere. Un campionat que s’havia de disputar a principis d’agost però que la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 va obligar ajornar.

En categoria masculina els representants catalans seran Hugo Moret i Sergi Graupera, en categoria cadet, i Diego Kunda i Gerard Rejón, en categoria infantil. Els quatre jugadors ja van defensar els colors de Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de voleibol que es va celebrar a Valladolid al juliol. Tant els jugadors cadets com els infantils van tornar del campionat amb la medalla de bronze.

D’altra banda, en categoria femenina, defensaran a Catalunya les jugadores Erna Tocados i Lia Roldan, en categoria cadet, i Laia Escusa i Raquel Muñoz, en la infantil. La parella Tocados – Roldan està formada per dues jugadores de les categories de base del CV Sant Pere i Sant Pau, mentre que Laia Escusa és jugadora de l’AEC Vallbona i Raquel Muñoz del CV Esplugues.

Com a seleccionadors catalans que acompanyaran a les quatre parelles estaran Ferran Espriu, per a les categories masculines, i Daniel Montes, per a les femenines. Espriu ja ha format part de les seleccions catalanes que han competit al llarg de l’estiu, mentre que Montes s’incorpora en aquesta expedició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top