Lucia Lobo i Davide Zerillo són els primers Campions de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 mixt

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever

Aquest passat cap de setmana es van coronar els primers Campions de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 mixt en el torneig organitzat per Svat Beachvolley a la platja d’Ocata del Masnou. Aquesta competició ha estat possible després que la Federació Catalana de Voleibol homologués aquesta categoria a principis d’any.

Al campionat, que es va celebrar durant la jornada de diumenge hi van participar les parelles guanyadores de les proves Challenge del circuit Svatour 2021 celebrades a Malgrat, Mataró i Vilanova (o en el seu defecte les que van estar al podi), i també les cinc millors parelles del rànquing català del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 mixt. La medalla d’or va ser per Lucia Lobo i Davide Zerillo després d’una disputada final amb Raquel Erro i Dani Prieto, a qui van guanyar per 2-0. La tercera posició va ser per Pol Vila i Àngela González.

A l’entrega de premis hi van assistir Ricard Plana, regidor d’esports de l’Ajuntament del Masnou; Jordi Muñiz, director del circuit Savatour; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

Svat Beachvolley també ha coronat aquest cap de setmana els campions del seu circuit amateur. Els campions absoluts de la categoria masculina pro han estat Ferran Espriu i Jordi Sagrera. En categoria femenina pro s’han alçat amb el triomf Jennifer Jungfleisch i Mari Carment Ortells. Mentre que a la mixta han estat Francesc Roman i Maria Aparicio. En les categories amateurs els campions masculins han estat Eduard Sleep i Jordi Molina; les campiones femenines, Viviane Tavares i Regiane Aguilar; i en el mixte Rafa Bernárdez i Sandra Capellán. Els guanyadors absoluts del gran slam masculins han estat Manuel del Rosario i Pol Vila, i en categoria femenina Anna Atsarà i Marta Monfort.