Tres victòries i una derrota per les Seleccions Catalanes de Vòlei Platja en el primer dia de CESA

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever

En els partits disputats aquest matí, la selecció inantil masculina, formada per Diego Kunda i Gerard Rejón, ha obert la competició guanyant per 2-0 a Castella la Manxa en un partit que han controlat de principi a final.

A les 11:30 s’han disputat els 3 partits de les altres seleccions. En el cas de les noies infantils han tancat un contundent 2-0 a Canàries, partit en el qual la Raquel Muñoz i la Laia Escusa, les dues jugadores del DSV Vòlei Platja, han demostrat un alt nivell i resistència, a més d’un gran domini a la xarxa.

A la pista contigua ha jugat la parella cadet formada per Erna Tocados i Lia Roldán, que ha caigut per 2-1 en un tie break ajustadíssim contra la selecció de Balears. Un partit que les ajudarà a tornar amb més força en el partit d’aquesta tarda contra Andalusia.

I per últim, però no menys important, la selecció cadet masculina, formada per Hugo Moret i Sergi Graupera, ha demostrat un joc molt sòlid i han guanyat per la via ràpida (2-0) a Castella i Lleó, tancant un matí molt positiu per a les Seleccions Catalanes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt