Tres victòries i una derrota per les Seleccions Catalanes de Vòlei Platja en el primer dia de CESA

En els partits disputats aquest matí, la selecció inantil masculina, formada per Diego Kunda i Gerard Rejón, ha obert la competició guanyant per 2-0 a Castella la Manxa en un partit que han controlat de principi a final.

A les 11:30 s’han disputat els 3 partits de les altres seleccions. En el cas de les noies infantils han tancat un contundent 2-0 a Canàries, partit en el qual la Raquel Muñoz i la Laia Escusa, les dues jugadores del DSV Vòlei Platja, han demostrat un alt nivell i resistència, a més d’un gran domini a la xarxa.

A la pista contigua ha jugat la parella cadet formada per Erna Tocados i Lia Roldán, que ha caigut per 2-1 en un tie break ajustadíssim contra la selecció de Balears. Un partit que les ajudarà a tornar amb més força en el partit d’aquesta tarda contra Andalusia.

I per últim, però no menys important, la selecció cadet masculina, formada per Hugo Moret i Sergi Graupera, ha demostrat un joc molt sòlid i han guanyat per la via ràpida (2-0) a Castella i Lleó, tancant un matí molt positiu per a les Seleccions Catalanes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ir arriba