Deu àrbitres catalans a les màximes categories del voleibol espanyol

Deu col·legiats catalans formen part dels llistats oficials d’àrbitres de Superlliga i Superlliga 2 que ha fet públics la Real Federación Española de Voleibol. Quatre a la màxima categoria del voleibol espanyol i 6 a la categoria de plata.

David Fernández Fuentes, Xavier Fernández Llano, Eduard Torrent Guàrdia i Quim Ventura Sobredo són els quatre representants catalans que podrem veure al llarg de la temporada a dalt de les cadires arbitrals dels partits de les categories reines del voleibol espanyol: La Superlliga masculina i la Lliga Iberdrola.

A la Superlliga 2, masculina i femenina, podrem veure a Josep Oriol Barbany Puig, Albert Elvira Cerdán, Vanesa Gilabert Martín, Adolfo A. Keim i Carles Sola Monteagudo. La sisena àrbitre a la categoria és Eva Dacuña Pajuelo, que per la seva residència va en representació de les Illes Canàries tot i ser catalana.

Albert Elvira torna a ser àrbitre de la Superlliga 2, juntament amb l’àrbitre valenciana Patricia Rius, després de ser descendits pel Comitè Tècnic Nacional d’Àrbitres (CTNA) de manera sorprenent la temporada anterior, per motius encara per esclarir, tot i que podrien estar relacionats amb el procés electoral a la presidència de la RFEVB

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll al inicio