Catalunya present al Campionat d’Espanya de Seleccions Autònomiques de vòlei platja infantil i cadet

Aquest proper 8 de setembre s’inicia al Centre Internacional de Volei Platja de Lorca el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar de vòlei platja en categoria infantil i cadet, on Catalunya participarà amb 4 seleccions, una per cada categoria i gènere. Un campionat que s’havia de disputar a principis d’agost però que la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 va obligar ajornar.

En categoria masculina els representants catalans seran Hugo Moret i Sergi Graupera, en categoria cadet, i Diego Kunda i Gerard Rejón, en categoria infantil. Els quatre jugadors ja van defensar els colors de Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de voleibol que es va celebrar a Valladolid al juliol. Tant els jugadors cadets com els infantils van tornar del campionat amb la medalla de bronze.

D’altra banda, en categoria femenina, defensaran a Catalunya les jugadores Erna Tocados i Lia Roldan, en categoria cadet, i Laia Escusa i Raquel Muñoz, en la infantil. La parella Tocados – Roldan està formada per dues jugadores de les categories de base del CV Sant Pere i Sant Pau, mentre que Laia Escusa és jugadora de l’AEC Vallbona i Raquel Muñoz del CV Esplugues.

Com a seleccionadors catalans que acompanyaran a les quatre parelles estaran Ferran Espriu, per a les categories masculines, i Daniel Montes, per a les femenines. Espriu ja ha format part de les seleccions catalanes que han competit al llarg de l’estiu, mentre que Montes s’incorpora en aquesta expedició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ir arriba