Vols ser àrbitre de voleibol? Aquesta és la teva oportunitat!

La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ) de la Federació Catalana de Voleibol organitza un nou curs d’àrbitre Territorial B de pista. La part teòrica del curs i l’examen es realitzaran de manera telemàtica a través de la plataforma online i també tindrà una part presencial on es realitzarà la pràctica arbitral i la pràctica d’acta. Les inscripcions estaran obertes fins al proper dimarts 21 de setembre.

Els requisits imprescindibles per poder realitzar el curs son tenir, com a mínim, 16 anys, estar present en una de les tres classes teòriques a distància del curs (20/09. 27/09 o 04/10), realitzar amb èxit la part d’acta que inclou una pràctica presencial en partit de competició, realitzar amb èxit les activitats de la plataforma, aprovar un examen teòric a distància i finalitzar la part teòrica i la pràctica d’acta amb èxit abans de els dates estipulades.

La titulació que s’obté és la d’àrbitre Territorial B de pista. Els alumnes no han de realitzar cap pagament per inscriure’s però el cost estimat de la formació es descomptarà dels seus futurs arbitratges tenint en compte que l’alumne rebi sempre ingressos. El títol definitiu s’obté després d’haver participat en 20 partits.

Si tens dubtes dels motius pels quals val la pena fer-se àrbitre et recomanem veure el vídeo ‘Arbitravoleibol, els àrbitres també són part del joc’, on diferents col·legiats de voleibol i vòlei plajta catalans t’expliquen els motius que els van portar a pujar a la cadira arbitral i perquè han continuat amb la seva carrera (alguns d’ells fins arribar a l’elit de l’arbitratge del voleibol i el platja mundial)

Informació del curs

Full inscripció

VIDEO ARBITRA VOLEIBOL

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll al inicio