Puri-Kliokmanaite i Reñé-Jiménez reediten el títol de Campions de Catalunya de Vòlei Platja

La platja del Pont del Petroli de Badalona va coronar ahir als Campions de Catalunya de Vòlei Platja de 2024. Després d’un gran cap de setmana de pur voleibol, on les millors 16 parelles del circuit català van posar tot el que tenien sobre la sorra, només dues d’elles van acabar fent-se amb el preuat trofeu de vencedors. Kadri Puri i Erika Kliokmanaite en categoria femenina, i Sergi Reñé i Oscar Jiménez, en categoria masculina, van reeditar el títol de campions aconseguit l’any passat, també, a la localitat badalonina.

Kadri Puri i Erika Kliokmanaite van consagrar-se per segon any consecutiu com a Campiones de Catalunya derrotant a la gran final a la parella formada per Marta Montfort i Elisa Scocco amb un marcador de 2-0 (21-19 i 21-11). La tercera plaça de la competició va caure del costat de Marie Makovcova i Julia Garrido, que van superar al binomi Elena Peinador i Josefina Velez després de la lesió d’una d’elles.

Tancaven un gran cap de setmana les parelles masculines Sergi Reñé i Oscar Jimenez, actuals campions, que s’enfrontaven a Eric Estalella i Ferran Serra, després d’eliminar a una de les favorites com Manuel Nieto i Lucas Barreda a les semifinals. Amb un joc molt segur en defensa i fent córrer als seus rivals de costat a costat de la pista, Estalella i Serra sorprenien als seus rivals i s’enduien el primer parcial, obligant als campions a remuntar l’encontre si volien reeditar el títol. Dit i fet. Reñé i Jiménez van reaccionar després del primer set, i fent el joc de control que els caracteritza, van posar l’empat a 1 en el marcador, fent que tota la gent present a la platja embogís amb el desempat que estava a punt de succeir. En els moments decisius, la temprança dels campions va sortir a la llum i, amb solvència, van reeditar el títol de Campions de Catalunya. La tercera plaça va caure del costat de Nieto-Barreda, qui varen superar a Vives-Montinaro per 2-0 (21-14 i 25-23).

L’entrega de premis de la gran final del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya 2024 va comptar amb la presència de Maribel Zamora, Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol; Narcís Enríquez, membre de la Junta Directiva de l’ens federatiu; Rosa del Amo, 4ª Tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Badalona i Juan José Portillo, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Badalona. Els millors jugadors de la gran final varen ser Oscar Jimenez i Erika Kliokmanaite.