Zanotta – Renzo i Arends- Garcia campions a Cambrils del Vichy Catalan Volei Tour

La sisena prova del Vichy Catalan Volei Tour, celebrada a Cambrils aquest passat cap de setmana, ja té nous guanyadors. La dupla masculina formada per Nicolás Zanotta i Cairús Renzo, i la femenina, formada per Marta Garcia i Meche Arends, van pujar al més alt del podi. Una nova jornada de vòlei i platja que va tenir una gran expectació, gràcies a l’alt nivell mostrat per les parelles a la platja del Regueral.

Cambrils s’ha convertit en la sisena seu del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, amb un nou èxit de participació. En paral·lel a la competició oficial, durant la jornada de dissabte també es va disputar el torneig Open FCVb Femení i Masculí i diumenge l’Open Mixt FCVb. Un total de 60 parelles van disputar aquest torneig per pujar al més alt del podi i seguir sumant els pocs punts que queden per repartir i entrar a la gran final del Campionat, que tindrà lloc el proper 2 i 3 de setembre a Empuriabrava.

Per primera vegada al llarg del circuit, es va comptar amb la presència de la parella uruguaiana formada per Cairús Renzo i Nicolás Zanotta. Els sud-americans es van imposar a la gran final a la parella formada per Jordi Roca i Geni Da Silva en un partit molt ajustat, que es va decidir en dos sets. D’altra banda, Sergi Arranz i Abel Bernal, pujaven al tercer calaix del podi després de vèncer en un disputadíssim i llarg partit, que es va decidir al tie break, a Brian Salas i Jan Wenke.

A la branca femenina les flamants guanyadores van ser Marta Garcia i Meche Arends, que formaven parella per primera vegada al campionat català, tot i saber el que es pujar al podi per separat. En dos sets van aconseguir tancar la final disputada amb Laura Pallarès i Evirik Tizziani, segones. En tercera posició van acabar Nuria Comí i Sandra Campo, que guanyaven pujar al tercer calaix del podi a la parella Virginia Carmona i Rebeca Fernández.

Els millors jugadors, en categoria masculina i femenina, i que per tant van ser proclamats com la ‘Parella perfecta’ del campionat van ser Meche Arends i Nicolás Zanotta, que rebran un pack de productes de Vichy Catalan. A la categoria Open Mixt FCVb, van pujar al més alt del podi Conrad Rovira i Anna Torras, en segona posició Oscar Feltrer i Maria Clara Licuori, i tercers van ser Àlex Roig i Gisela Segalà.

A l’acte d’entrega de premis es va comptar amb la presència del regidor d’esports de Cambrils, Josep María Vallés, que va ser l’encarregat de donar els trofeus als flamants campions. També van participar a l’acte Toni Reboredo, representant de Bextrm, marca oficial de les ulleres de sol del torneig; i Quim Ventura, director de competició del Vichy Catalan Volei Tour.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top